INFOSESSIE WASBARE LUIERS

Leer op zo’n uurtje tijd alles wat je moet weten over wasbare luiers tijdens een gratis (online) infosessie. Of spring even binnen op één van onze inloopmomenten.

  • Doorlopend Online: plan zelf een afspraak in voor online webinar  + persoonlijk advies
  • Live infosessie: infosessies bij en i.s.m. Huis van het Kind @Savoyestraat 4, Leuven. Data 2024:

maandag 11/mrt maandag, 20u30-22u
woensdag 5/jun woensdag, 10u-11u30
maandag 23/sep maandag, 20u30-22u
woensdag 11/dec woensdag, 10u-11u30

logo HvK

  • Live: @Trademart, Kids World Days van 25-27 februari
  • Live: @Zwanger in Brussel, dinsdagavond: 6/2 – 2/4 – 21/5 (en/of in combo met webinar)
  • Live: @Kessel-Lo zaterdag 2 maart, doorlopende infostand
  • Live: @Heverlee, Groenveldstraat 46, za 09 maart 14u-16u
  • Live: @Vossem zondag 10 maart doorlopende infostand
  • Live: @Linden zaterdag 23 maart, doorlopende infostand
  • Live: @De Kinderplaneet zaterdag 6 april, doorlopende infostand
  • Live: @Hal 5 in Leuven zondag 26 mei, doorlopende infostand
Inschrijven

Je kan in de tussentijd alvast een kijkje nemen op onze informatiepagina waar je via praktische Tutorials (instructiefilmpjes van 2min) leert wat een wasbare SmartAss luier is, hoe het werkt, wat de voor- en nadelen zijn, hoe je er eentje verschoont, wat met de kaka, en hoe wassen…

Infosessie 25.09.2023

Wasbare Luier Ervaringen

Wat zeggen onze klanten er zelf over in reviews en op sociale media?

Lieselore Saelen 2

Bij mijn oudste dochter wou ik al wasbare luiers proberen, maar ik durfde niet. Nu bij de jongste ben ik oprecht blij dat ik ben overgestapt op wasbaar. Wij hebben een combi-pakket met zowel fleece als bamboo binnenkant, en beiden zijn fijn om aan te doen. Van de leuke kleurtjes van de luiers word je instant blij! Daarnaast biedt Nele van SmartAss ook echt TOPSERVICE! De website is zeer uitgebreid zodat je je vooraf goed kan informeren, maar ze staat altijd klaar voor al je vragen, bedenkingen, … en de pakketjes zijn altijd heel netjes verpakt! Wij zijn zeker en vast een tevreden gezin met een blij wasbare luierkontje! 🙂

Lieselore

insta story
44
42
artem beliaikin j5almO1E8rU unsplash small

Super service! ? Mijn pakje was met DPD kwijtgeraakt, maar dankzij de toegankelijkheid en de reactiviteit van Nele van bij Smartass diapers, werd mijn probleem helemaal opgelost! Ik ben heel blij met mijn eerste aankoop bij Smartass. De luiers zijn super zacht, duurzaam en super kwaliteitsvol! ?

Sophie

28
29
20
stefanie schiff

Zeer fijne herbruikbare luiers! Mijn voorkeur gaat uit naar deze met een fleece binnenvoering. Die voelen droger aan voor je kindje en drogen ook sneller aan de waslijn. (En ? valt er bij ons zo af, dus helemaal geen nood aan inlegvellen). Mijn zoontje is nu 8 maand, 10kg, mooie spekbilletjes en hij draagt de luiers nu op het grootste formaat. Past perfect!

Stefanie

1.09 insta story
10
8
marius ciocirlan vMV6r4VRhJ8 unsplash small

Ik had verschillende soorten en merken wasbare luiers in huis gehaald voor onze kleine Maurice (ondertussen 7 weken oud), maar de all-in-one luiers van SmartAss Diapers zijn toch onze favoriet. Het materiaal (Bamboe) is voor ons een groot pluspunt, ze drogen snel, zijn makkelijk in gebruik en ik verkies ook de sluiting met knopjes boven velcro sluitingen van andere merken

Stef

3.09 insta story 2
okt 1
12
birgit

De herbruikbare luiers van SmartAss zijn écht gewoon ‘smart’ voor je peuter’s ‘ass’. Ze zijn fleurig, komen in handige uitprobeerpakketjes, besparen je hopen geld, zitten lekker aan je hartedief’s billetjes en zijn op de koop toe ook nog eens goed voor het milieu.

Ik ben altijd al een fan geweest van herbruikbare luiers en heb er mijn twee oudsten (nu al 13 en 15) snel zindelijk mee gekregen. Toch ging het indertijd om een dure aankoop en zag ik ‘het gedoe’ van het vele doorlopen en wassen deze keer niet meer zitten. De vooruitgang heeft echter duidelijk niet stilgestaan: tegen de tijd dat ik SmartAss ontdekte, waren mijn twee kleintjes al bijna uit de ‘pampers’. Echt zonde, want SmartAss diapers zijn een verademing qua gebruiksgemak en comfort vergeleken met meer dan 10 jaar geleden. Weg met het gedoe en een echte aanrader. Moest ik ze sneller ontdekt hebben, dan zou het me uiteindelijk veel centjes bespaard hebben, om nog maar te zwijgen over het ecologische aspect. Mijn gouden raad: geen seconde twijfelen, want ze zijn meer dan de moeite waard!

Birgit & Bart

1.09 insta story
10
8
linde

Wij hebben zowel de luiers met fleece als met bamboe aan de binnenkant, dat heeft allebei andere positieve eigenschappen. In het begin twijfelde ik (onterecht dus) of ik wel tevreden zou zijn met dit systeem omdat ik ervan overtuigd was dat je 2-delige systemen (binnenluier en buitenluier) moest gebruiken om geen lekjes te hebben. De verstelbare maat met drukknoopjes en een dubbele lekgoot in de lies in combinatie met kwaliteitsvolle inleggers zorgen echt wel voor genoeg absorptie. Fijn dat ze zo smal vallen, daardoor moeten we niet extra rekening houden met de luier als we kleren kopen.
Als de leuke kleurenpalletten of de voordelen voor de natuur en je portemonnee je niet overtuigen, moet je deze luiers gewoon eens testen. Wij zijn oprecht fan van dit merk.

Linde & Dennis

13
19
47
tiana souvais

In 1 woord: Geweldig!

Na een lange zoektocht naar het juiste type wasbare luier voor ons als beginner terecht gekomen bij Smartass Diapers. Een duurzaam Belgisch merk. Hieronder alvast mijn aangename ervaring met Smartass Diapers.

– De luiers: Kwalitatief hoogstaand materiaal. Qua absorptie goed aan te passen aan de noden van je kind door middel van de diverse inleggers. Waardoor na gebruik mijn vertrouwen in de wasbare luier veel groter werd dan in de wegwerp. Na veel wasbeurten zien ze er nog steeds fantastisch uit.

– Begeleiding: In het begin had ik nog enkele vragen en die werden stuk voor stuk grondig beantwoord. Na bestelling krijg je ook een aantal instructies die je helpen bij de opstart, gebruik en wassen. Ideaal voor een beginnende mama in de wasbare luierwereld.

– Financieel: Op de site is er een overzicht beschikbaar met de regio’s waar je een luierpremie kan aanvragen. Dat is weer een voordeel voor de portemonnee aangezien wasbare luiers wel een investering zijn. Dit is gelukkig heel snel terug verdiend en zijn daarbovenop beter voor het milieu. Sinds ik de wasbare luiers gebruik heb ik de helft minder afval per week.

– Algemeen: Zeer tevreden van mijn aankoop. Zou het zo opnieuw doen en iedereen aanbevelen.

Tiana

45
14
6
artem beliaikin j5almO1E8rU unsplash small

Heel handige, zachte en mooie luier met een grote absorptiecapaciteit en weinig kans op lekken. Wij gebruiken de luier vooral wanneer we op uitstap zijn, om vlot te kunnen verschonen. De zaakvoerster is ook erg toegankelijk en geeft uitgebreid tips en advies. Aanrader!

Kadee

-7%

VOORDEEL PAKKETTEN

Startpakket

Original price was: €150,00.Current price is: €139,00.

WASBARE LUIERS per stuk

Bamboe luier (tweedelig systeem)

18,9524,95

WASBARE LUIERS per stuk

Overbroekje (tweedelig systeem)

12,95