SMARTass wasbare luiers 2.0: duurzaam + modern + eenvoudig

SmartAss     

wasbare luiers 2.0
Herbruikbare luiers kopen voor hele luierperiode:

luierpakket vanaf € 139

*wasbare luiers – voordeelpakketten – huurpakketten
SMART: duurzaam + modern + eenvoudig

SmartAss     

wasbare luiers 2.0
Wasbare luierpakket voor hele luierperiode!

€ 124

logo website 500x200pixels 2

gemaakt met liefde voor een nieuwe generatie

SmartAss is een ecologisch en duurzaam Belgisch merk. Wij geloven in een nieuwe generatie die het ook verdient om op een schone planeet op te groeien. Daarom ontwierpen we lokaal een unieke, moderne en duurzame luier die gebruikt kan worden van baby tot peuter. SmartAss is een wasbare luier 2.0: slim, modern en supereenvoudig in gebruik. Poepsimpel 😉 Om jouw afval te verminderen en steeds opnieuw te gebruiken. Onze luiers zijn beter voor de billetjes van je kindje, je portemonnee én voor onze planeet. Met SmartAss wasbare luiers 2.0 zorgen we er samen voor dat de ecologische voetafdruk van je kindje zo klein mogelijk blijft. Hierdoor zetten we  samen babystapjes  voor een beter klimaat en een betere wereld – één luierwissel tegelijk!

Deel op facebook

de voordelen van smartass wasbare luiers

Onze producten

*Met een VOORDEELPAKKET geniet je tot 20% korting. Een pakket bevat alles wat je nodig hebt aan luiers en toebehoren en dit vanaf de geboorte tot jouw kindje zindelijk is. Er zijn pakketten voor wie er voltijds, deeltijds of sporadisch mee aan de slag wilt.

Hoe werkt het?

BEGINNERS GUIDE

Wasbare luiers, hoe werkt het?

Hoe werkt een wasbare luier? Hoe verschoon je er eentje? Wat doe je met de stoelgang? Wat heb je nodig? Wat zijn de voordelen? Zijn er ook nadelen? . . . 

Op onze informatiepagina, verneem je alles wat je moet weten om van start te gaan met wasbare luiers…

Kickstart jullie wasbare luier avontuur
Wegwerp pampers -vs- wasbaar met SmartAss

Advies op maat | Reken uit!

Ben je niet zeker of je voltijds met wasbare luiers aan de slag wilt? Overweeg je wasbare luiers, maar niet de hele tijd? Je kunt wasbare luiers natuurlijk ook afwisselen met wegwerpluiers. Denk maar aan wegwerp pampers op de opvang of onderweg. Of je geeft je kindje bijvoorbeeld ’s nachts een wegwerpluier en overdag wasbare luiers. Ook als je deeltijds voor SmartAss wasbare luiers kiest, bespaar je  grondstoffen, energie, water en euro’s!

Reken met onze onderstaande SmartAss tool snel en makkelijk uit hoeveel je met SmartAss jezelf en de planeet bespaart (euros, CO2, water… ). Je leert ook wat het beste is voor je kindje en krijgt advies op maat van jouw gezin.

Via de tool leer je wat de ecologische luierafdruk van je kindje is en welke positieve invloed jullie kunnen uitoefenen op het klimaat en de planeet.

Cost Savings Calculator | Luierkiezer
SmartASS is ZACHT voor je baby, het klimaat en de planeet

SmartAss duurzaam ontwerp

Ook wat luiers betreft, wil je het beste voor je kindje. Dat moet natuurlijk passen binnen je budget en je drukke levensstijl. Bovendien wil je het beste voor het klimaat en onze planeet. SmartAss begrijpt je helemaal! Daarom draait onze collectie om slim ontwerp, duurzaamheid, gezondheid en gebruiksgemak.

Lees meer

We believe we can all make a difference

SmartAss ijvert voor meer liefde voor mens en planeet! Samen kunnen we kleine stappen zetten richting grote verandering. Zo zullen ook onze kinderen kunnen genieten van een schone planeet. ♥

SmartAss Collections

Geïnspireerd door de natuur: Down-to-Earth, Beach Baby and Green Mamacita.

Check it out

Our Values

Onze SmartAss collectie draait om slim ontwerp, duurzaamheid, gezondheid en gebruiksgemak!

duurzaamheid

blije kindje in roze luier op krukje

Our Story

We maken wasbare luiers met liefde voor een nieuwe generatie

Over ons | Design made in Belgium

SmartAss wasbare luiers 2.0

©SmartAss wasbare luiers 2.0

SmartAss producten